Varför jag är kär i att blogga ✎
 
 
 
Det blev så att jag klippte och klistrade, tog fram färgurken och målade över min gamla blogg. Fast skrapar man lite på färgen så kommer den gammla bloggen nog fram. Nu forsätter jag mitt underland här eftersom jag gjorde slut med min engelska blogg. Vi var klara med varandra. Men jag var där i två år och kan inte börja på nytt utan att lista varför jag blir varm inombords när jag tänker på att jag har en blogg. 
 
4 anledningar till varför jag är kär i att blogga:
 
Nummer ett. Att jag har bestämmt mig för att skapa varje dag och så gör jag det. Det finns något som är så tillfredställande med att ta ett beslut att publicera bilder och text varje dag och sen göra det. Kännslan man får i kroppen när man varje dag gör klart ett helt koncept, förstår ni vad jag menar?
 
Nummer två. Att jag fångar det fina. Mitt liv är min vardag. Jag vill inte och jag lever inte för helgen eller semestern. Jag lever för en vanlig tisdag. Och att då varje dag få fånga paljetterna i dagen påminner mig om varför jag är tacksam för varje dag.
 
Nummer tre. Att jag får känna mig viktig. Okej, jag menar det inte på "kom och titta på mig sättert" utan mer att jag faktiskt säger till mig själv, varje dag, att mitt liv är värt att dokumentera. Att jag är värd det. 
 
Nummer fyra. Att jag får lov att dekorera, inred, utsmycka en plats. En egen plats. 
 
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
 
Visa fler inlägg